Så funkar det 👏

Webshipper kombinerar din webbutik, ERP eller ordersystem med +100 transportörer och integrationer. Vårt mål är att förenkla ditt orderflow, så du kan skicka ordrar enkelt och snabbt. 

Så funkar det

Skicka felfritt med ett automatiserat flow

Skriv ut plocklistor och packa dina ordrar. Skriv ut följesedlar och returetiketter och lägg i paketen. Anpassa listor med lokation och mycket mer.

Skriv ut allt med en enda skanning – så fixar Webshipper resten. 

 

Automatisering av frakt

Med Webshipper är det möjligt att skapa skräddarsydda workflows. Det är bland annat möjligt att lägga in undantag och triggers, som reagerar på allt från SKU, produktkategori, vikt och mycket mer. Endast fantasin sätter gränser. 

Checkout

Varför bara använda en transportör? Undersökningar visar att konsumenter gärna väljer bekvämlighet över pris. Lägg enkelt till fler transportörer i din kassa med våra +50 transportörintegrationer och ge dina kunder flexibiliteten att välja den fraktmetod som passar dem bäst. 

Avisering

Ge dina kunder den bästa upplevelsen med snygga och automatiserade aviseringsmail. Du kan skapa mails på olika språk och anpassa till ditt brand samt använda custom CSS. Du kan till och med i många fall visa fler tracking-händelser än transportörerna visar i sina egna system. 

Returportal

Få fler återkommande kunder med Webshippers returportal. Dina kunder kan enkelt och snabbt returnera varor, du kan automatiskt skicka returetiketter och skapa returalternativ samt returorsaker. Returportalen ger dig överblick och gör det enkelt för kunderna att returnera. 

Papperslös tull

Hantera tull elektroniskt. Webshipper stöder papperslös tull och skapar automatiskt tulldokument digitalt – det sparar dig tid och pengar. 

API

Med Webshippers frakt-API får du tillgång till +100 fraktmetoder. Erbjud fler leveransalternativ i kassan eller använd den transportör du föredrar. Hantera ordrar och skriv ut fraktsedlar direkt från ett och samma system. 

Enkelt och snabbt

  1. Enkel integration till din webbutik
  2. Lägg snabbt till fler transportörer
  3. Spara tid med snabbare orderhantering
  4. Minimera lager- och leveransfel

Kombinera alla transportörer och fraktmetoder i checkout

Upplever du att din orderhantering är otillräcklig? 

Att hanteringen skapar flaskhalsar och hämmar er från att utnyttja ert fulla potential? 

Avsaknaden av effektiv hantering och automatisering gör särskilt frakt och orderbehandling till en tidsslukande faktor för många företag. För att spara dig tid och pengar har Webshipper lanserat en allt-i-ett fraktplattform, som genom automatisering ger dig frihet och tid att fokusera på tillväxt. 

Men Webshipper är inte som andra plattformar. Vi skiljer oss ut genom att erbjuda skräddarsydda moduler, funktioner och features som enkelt automatiserar hela ditt orderflöde från början till slut, från orderbehandling till returhantering. Vi hanterar automatisk utskrift av fraktetiketter, följesedlar, avisering och tulldokumentation samt alla andra delar av ditt orderflöde. Webshipper stöder till och med Batch Picking, där du via mobil eller tablet kan packa flera ordrar på en gång, skriva ut fraktsedlar, skicka avisering och avsluta alla ordrar samtidigt. 

Vår plattform kommunicerar naturligtvis med dina webbutiker, ERP-system och lagerhotell, så du tryggt och säkert kan hantera alla dina ordrar.

Säkerhet, förenkling och tidsbesparing är kärnan för oss och med Webshipper ser vi till att du kan ägna tid åt det du är bäst på, att driva ditt företag.

Webshipper har kopplingar till de flesta e-handelsplattformarna och vi kan visa fraktpriser direkt i din checkout. Du sätter enkelt upp regler för de fraktpriser du vill erbjuda på din shop, baserat på fraktomkostnader, kundkorgens värde, vikt, produktkategorier, gratis frakt och mycket mer. 

Vi kan dessutom visa utlämningsställen och ombud direkt i checkout och enkelt lägga till fler transportörer och fraktmetoder när du vill erbjuda dina kunder fler alternativ. Därmed är det lätt vara flexibel och expandera på sina befintliga marknader, eller ta steget ut på nya.

Dina ordrar kör snabbt igenom och vi står för en komplett automatisering av ditt orderflöde, så du kan fokusera på annat.